Centerpartiet börjar röra sig närmare verkligheten

SvD berättar att hela Centerpartiets stockholmsdistrikt nu går emot FRA-lagen. De säger att de ska anordna en konferens i augusti.

Förhoppningsvis leder detta till något, men tyvärr så har de missförstått en punkt. De anser att man enbart ska fånga upp den trafik som passerar Sveriges gränser två gånger, något som är fullständigt meningslöst. Dels så kan det mycket väl vara så att helt vanlig kommunikation passerar Sveriges gräns två gånger, dessutom så är det omöjligt att med full säkerhet veta vart trafiken går. Alltså, man måste fortfarande kolla igenom alla dina mail, alla dina telefonsamtal, alla dina sms och all din internettrafik.

Man kan ju undra om alla varit under en sten under de senaste veckorna? Det finns fortfarande inga hållbara argument för FRA, om man fortfarande vill ha en demokrati i Sverige.

Annonser

3 Responses to Centerpartiet börjar röra sig närmare verkligheten

  1. Jo, avslutningen på SvD-artikeln är väldigt egendomlig, men lita på mig när jag säger att de intervjuade alla är kunniga och alla är motståndare till FRA-lagen.

    Inom Centerpartiet har motståndet funnits länge, men det är först efter omröstningen som vi såg behovet av att organisera oss…

    Läs mer bland annat på CenterUppropet.se

  2. Штирлиц skriver:

    De som tror att det går att undvika FRA-1984 är naiva. Man lämnar inte en Webers järnbur genom att låtsas. Det som krävs är en avveckling av det nuvarande underrättelsesystemet, och upprättande av en ny organisation baserad på kompetens, expertis och meritsystemet. Det nuvarande organisationssystemet kan jämföras med skråna i N-italien under 1500-talet = de har blivit ett hinder mot allting och nästen för vänskapskorruption.

  3. […] Jinge, Alliansfritt Sverige, Ingerö, Deixon, Kansliet, Magnus Andersson, Creativedirector.se, Skydda dig Andra bloggar om: FRA, FRA-lagen, Övervakning, Integritet, Avlyssning, Privatliv, Lex Orwell, […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: